AIRCOOLED VW BELGIUM

logo
Wat is de betekenis van dit ”logo” en waarvoor staat “Aircooled VW Belgium”.
Aircooled VW Belgium is een overkoepelende orgaan waarbij aangesloten clubs afspraken maken om hun evenementen van luchtgekoelde VW’s op elkaar af te stemmen. Bij aangesloten clubs vindt u dit logo terug op hun site en/of op hun lidkaart. Is dit niet het geval raadpleeg dan uw clubbestuur.

Op een vergadering van de aangeslotenen worden oplossingen gezocht om meetings die toevallig op de zelfde datum zouden vallen toch verschoven kunnen worden door een of andere club zodat ieder club op een verschillende datum kan inrichten om alzo de VW liefhebbers de mogelijkheid te bieden bij ieder club op hun meeting aanwezig te kunnen zijn.

Ook worden afspraken gemaakt om deelname aan de meetings van de aangesloten clubs voorrang te geven indien die zouden samenvallen met niet aangesloten clubs. De lijst van aangesloten clubs is bekend bij uw club bestuur.

Er werd bekomen dat op het vertoon van je lidkaart, met daarop het LOGO van Aircooled VW Belgium, bij bepaalde onderdelen leveranciers, een korting op uw aankopen gegeven wordt. De lijst van deze leveranciers is eveneens bekend bij uw club. De lijst zal aangepast worden indien nodig.

De meetings die door “Aircooled VW Belgium” op de kalender werden geplaatst zullen gekenmerkt worden met het bovenvermeld logo op een bord aan de ingang van deze meetings.

Voor eventuele vragen raadpleeg uw bestuur.

 

Het Aircooled VW Belgium team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *